۲۴ مهر ۱۴۰۲، ۲۰:۳۴

مدیر کل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان:

هیات‌های ورزشی سیستان و بلوچستان ضعف دارند

هیات‌های ورزشی سیستان و بلوچستان ضعف دارند

زاهدان- مدیر کل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان گفت: باتوجه به بررسی‌های انجام شده، ضعف در هیأت‌های ورزشی استان زیاد است.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس شیبک پیش از ظهر امروز دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه، افزود: کمبود نیروی انسانی و واگذاری زمین‌های ورزشی به بخش خصوصی از مشکلات حوزه ورزش سیستان و بلوچستان است.

وی اظهار کرد: ورزش سیستان و بلوچستان دچار عقب رفت شدیدی است که نیاز به تلاش بسیار زیادی دارد تا بتوان جایگاه این استان در سطح کشور را پیدا کنیم.

این مقام مسئول تصریح کرد: در سنوات اخیر زحمات زیادی در حوزه زیرساخت‌های عمرانی کشیده شده اما مشکلات زیادی در این حوزه داریم.

وی گفت: المپیاد ورزشی، یکی از حوزه‌های دچار مشکل ورزش استان است چندین سال است که المپیاد ورزشی در این خطه در حال برگزاری است، در المپیاد ورزشی سال ۱۴۰۱ توانستیم رتبه ۳۰ و سال گذشته رتبه ۳۱ کشور را به دست آوریم که این نشان از نابودی ورزش در این استان دارد.

وی بیان کرد: باید برای ساماندهی وزش این خطه پهناور برنامه ریزی کنیم، جلساتی برای آسیب شناسی و احصای مشکلات هیأت‌های ورزشی در استان برگزار شده تا ریشه اصلی آنها مشخص شود.

شیبک اضافه کرد: با وجود اعتبار موجود، می‌توانستیم امکاناتی را برای هیأت‌های ورزشی استان فراهم کنیم اما متأسفانه مدیریت در هیئت‌های ورزشی صورت نگرفته و باید برای رفع این چالش، به دنبال تغییر رؤسای هیئت‌های ورزشی سیستان و بلوچستان باشیم.

وی تصریح کرد: در المپیک ۲۰۲۸ پنج رشته اضافه شد که سه رشته کریکت، اسکواش و بیس بال با ساختار و خواستگاه فرهنگی، جسمی و قومیتی سیستان و بلوچستان همخوانی دارد، باید برای این سه رشته برنامه ریزی کنیم تا بتوانیم کسب مقام کنیم.

وی گفت: اولین هدف ما، ایجاد و شور نشاط اجتماعی با اجرای برنامه‌های همگانی و دومین اقدام، ساماندهی هیئت‌های ورزشی برای ساماندهی وضعیت استان است.

۳۵ هیئت ورزشی در سیستان و بلوچستان تعطیل!

مدیر کل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: در حال حاضر حدود ۵۱ هیئت ورزشی در سیستان و بلوچستان وجود دارد که از این تعداد، ۳۵ هیئت تعطیل است، مابقی هیأت ورزشی نیز در گذشته فعالیت داشته‌اند، باید در حوزه ورزش، جلسات متعددی برگزار شود تا امتیازات و رتبه بندی‌ها مشخص و اعلام شود.

شیبک ادامه داد: از زمان انتصاب، بازدیدهایی از مجموعه‌ها و سالن‌های ورزشی سیستان و بلوچستان صورت گرفته، بر اساس مشاهدات، یکی از بزرگترین مشکلات ما در این بازدیدها، نیروی انسانی است که برخی بازنشسته شده یا تنها در حوزه مرکز زاهدان متمرکز شده‌اند و این موضوع باعث شده تا برخی از مراکز ما در منطقه سیستان یا بلوچستان نیرو نداشته باشند که باید این موضوع ساماندهی شود.

وی تصریح کرد: حدود ۴۵۰ خانه روستایی در سیستان و بلوچستان وجود دارد اما هیچ تجهیزاتی ندارند.

وی اضافه کرد: چالش بعدی، واگذاری زمین و سالن‌های ورزشی موجود در استان به بخش‌های خصوصی یا برخی ادارات است، متأسفانه برخی از زمین‌های ورزشی را سایر ادارات دیوارکشی کرده‌اند که این خلاف قانون است یا برخی از زمین‌ها به بخش خصوصی واگذار شده که در حال پیگیری امورات حقوقی آنها هستیم.

این مقام مسئول اظهار کرد: هم اکنون بیش از ۱۰۳ پروژه نیمه تمام در سیستان و بلوچستان با پیشرفت فیزیکی ۱۰ تا ۷۰ درصد وجود دارد که آنها را اولویت بندی کرده‌ایم و در گام اول در تلاشیم تا ۱۰ پروژه مهم را به سرانجام برسانیم که مجموعه ورزشی ۱۷ شهریور زاهدان، یکی از آنها مجموعه‌های ورزشی است.

وی گفت: برای اولین بار، ستاد بازی‌های آسیایی در استان تشکیل و در دو مرحله مبالغی را به بازیکنان به عنوان کمک هزینه و خرید مکمل اختصاص داده‌ایم، همچنین برگزاری لیگ کارکنان تجلیل از ورزشکاران بازی‌های آسیایی، برگزاری المپیاد کارگران و نیروهای نظامی و انتظامی، مسابقات محلی، برگزاری المپیاد ساحلی در سه شهرستان زاهدان و چابهار، برگزاری مسابقات اسب سواری و ورزش‌های رزمی بانوان و غیره از جمله اقدامات انجام شده در سطح استان به شمار می‌رود.

وی خاطرنشان کرد: برگزاری المپیاد ورزشی سیستان و بلوچستان در پنج نقطه، با اولویت ورزش‌های سرزمینی نیز با کمک آموزش و پرورش در دستور کار است، تابه المپیاد کشوری متصل شود و سال آینده از این وضعیت خارج و به وسط جدول اعلامی برسیم.

شیبک تاکید کرد: ضعف در هیأت‌های ورزشی زیاد است، مجمع انتخاباتی هیأت‌های ورزشی استان باید به صورت فوق العاده برگزار شود تا اگر رئیس هیأتی توانایی اداره آن را ندارد، تغییر پیدا کند.

وی اظهار کرد: طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته بیش از ۵۰۰ برنامه ورزشی و فرهنگی طی هفته تربیت بدنی در سطح استان سیستان و بلوچستان برگزار می‌شود.

مدیرکل ورزش و جوانان استان سیستان و بلوچستان در خصوص مهم‌ترین پروژه‌های عمرانی که طی این هفته در استان در دستورکار است، نیز گفت: افتتاح پنج زمین ورزشی چمن مصنوعی مینی فوتبال در نقاط روستایی و کم‌برخوردار و کلنگ‌زنی یک سالن ورزشی تخصصی بانوان در حاشیه شهر زاهدان که با مشارکت شهرداری و شورای شهر زاهدان احداث می‌شود از جمله این پروژه‌ها است.

این مقام مسئول گفت: قرار است این سالن در سه زمینه کبدی، ورزش‌های رزمی و آمادگی جسمانی فعال شود.

شایان ذکر است «عباس شیبک» حدود پنج ماه است که به سمت مدیرکل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان منصوب شده است.

کد خبر 5913341

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha